Ville Hoikkalan blogi Ville Hoikkala esittää kysymyksiä ja lausuu mielipiteitä mitä ihmeellisimmistä asioista

Kaikki blogit puheenaiheesta Peli poikki

Peli poikki -tapahtuma flirttailua anarkismin kanssa

Eilisessä Peli poikki -mielenosoitukessa riitti osallistujia sekä puhujia Suomen eturivin poliitikoista ja jopa presidentti Tarja Halosesta lähtien, vaikka tapahtumaa oli avoimesti järjestämässä lukuisista törkeistä tuhotöistä häpeilemättä vastuun kontolleen ottanut Takku.net -anarkistiverkosto.

Mitä peli poikki -mielenosoitus oli, ja mitä se ei ollut

Peli poikki -mielenosoituksessa on poliisin mukaan ollut 15 000 osanottajaa, joten se on toistaiseksi tämän vuoden suurin mielenosoitus Pride-marssin jälkeen. Siihen osallistui poikkeuksellisen paljon Suomen korkeinta poliittista johtoa.

Halusin mielenosoituksen olevan juuri tämänlainen, mutta luulen että jokaisella osanottajalla ja tukijalla on hiukan erilainen näkemys siitä mitä tarkalleen vaadittiin ja miksi. Tässä listaan yhden asian mielenosoitus mielestäni ajoi ja viisi asiaa mitä se ei mielestäni ajanut tai sanonut. 
 

Perussuomalaiset vastustaa väkivaltaa ja rasismia vastustuksesta huolimatta

Perussuomalaiset Nuoret toi tänään oman panoksensa ‘Peli poikki’ -tapahtumaan. Jaoin Batmaniksi pukeutuneena yhdessä Deadpoolin ja Ironmanin kanssa pari tuhatta valkoista pilliä, jotka vietiin ämpäreistä hetkessä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä